Ms Hathaway

Ms Hathaway – Notebookfodral i pocketstorlek

Ms Hathaway

Noteboookfodral med pennhållare. Bakpärmen är längre så den viks upp och stängs på ovansidan.
Detta är ett notebookfodral med fickor på fram- och bakpärm. Det är tänkt för en tjockare anteckningsbok i pocketstorlek, 9 cm x 14 cm, 192 sidor. Anteckningsbokens båda pärmar kan skjutas in under fodralets flikar eller också kan bara den bakre pärmen skjutas in, det är en smaksak och båda sätten går lika bra.
Lädret är vegetabiliskt garvat och från Tärnsjö garveri i Uppland. Det varierar naturligt något i nyans och struktur. Det kan också förekomma mindre märken som är en del av  lädrets naturliga yta. Dessa märken ger fodralet dess charm. Lädret är helt obehandlat och har en naturlig matt yta. Vill du ha ett bättre skydd för smuts och spill kan du smörja in den med läderfett. Det förändrar nyansen något innan fettet trängt in ordentligt i lädret. I takt med att den används kommer den gradvis att få en mycket vacker lite blankare patina.

Ms Hathaway

Fodralet har en lagom stadga, inte för hårt och inte för mjukt.

Ms Hathaway

Flikarna har vi sytt för hand. Sömmen är skomakarsöm, en mycket slitstark söm.

OBS ! Med Ms Hathaway medföljer en tjock anteckningsbok , moleskine pocket storlek mjuk pärm, 192 sidor. Vid beställning ange om du önskar linjerad, olinjerad eller dotted.

Färg: Cognac

Ett paket kostar 800,00 kr inklusive moms. I paketet ingår en Ms Hathaway monterad med en styck tjock anteckningsbok, moleskine Pocket.

Fraktfritt vid beställning över 500,00 kr.

Beställ genom att gå in i butiken