Ms Havisham

Ms Havisham – Notebookfodral i pocketstorlek

Ms Havisham

Detta är ett notebookfodral med fickor på fram- och bakpärm. Det är tänkt för en tjockare anteckningsbok i pocketstorlek, 9 cm x 14 cm. 

Ms Havisham

Lädret är vegetabiliskt garvat och från Tärnsjö garveri i Uppland. Det varierar naturligt något i nyans och struktur. Det kan också förekomma mindre märken som är en del av  lädrets naturliga yta. Dessa märken ger fodralet dess charm. Lädret är helt obehandlat och har en naturlig matt yta. Vill du ha ett bättre skydd för smuts och spill kan vi smörja in den med läderfett. Meddela oss det i samband med beställningen – det förändrar nyansen något innan fettet trängt in ordentligt i lädret. I takt med att den används kommer den gradvis att få en mycket vacker lite blankare patina.

Ms Havisham

Anteckningsbokens båda pärmar kan skjutas in under fodralets flikar eller också kan bara den bakre pärmen skjutas in, det är en smaksak och båda sätten går lika bra.

Fodralet har en lagom stadga, inte för hårt och inte för mjukt.

Flikarna har vi sytt för hand. Sömmen är skomakarsöm, en mycket slitstark söm.

OBS ! Med Ms Havisham medföljer en anteckningsbok , moleskine pocket storlek mjuk pärm. Vid beställning ange om du önskar linjerad, olinjerad eller dotted.

Färg: Cognac

 

Se video på Ms Havisham

Ett paket kostar 600,00 kr inklusive moms. I paketet ingår en Ms Hawisham monterad med en styck stycken anteckningsbok, moleskine Pocket.

Fraktfritt vid beställning över 500,00 kr.

Beställ genom att gå in i butiken